Субота, 24.02.2018, 22:02 | Вітаю Вас Гість

Кременчуцький навчально-виховний комплекс

"Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - ліцей" №30 імені Н.М. Шевченко

Меню сайту
Контантна інформація
Телефон приймальні:
5-33-40
Телефон директора:
5-16-14
Телефон заступника:
5-37-15
E-mail:
kremlit30@gmail.com
Адреса:
м.Кременчук,
пров. О.Кошового, 3


Просмотреть увеличенную карту

 

Вивчаємо Scratch
Права дитини
Національна дитяча гарча лінія
Національна гарча лінія
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Пошук
Друзі сайту


Яндекс.Метрика

Новини

Результати анкетування учнів 1-11 класів КНВК №30


28.10.2016 року була проведена педагогічна рада ліцею, головним питанням якої було «Організація харчування учнів у ліцеї».

Серед питань:

  • ознайомлення із організацією харчування в закладі;
  • анкетування учнів та батьків з аналізом результатів;
  • питання правильного харчування дітей, які вперше ідуть до школи;
  • як виховати в учнів правильне відношення до їжі;
  • робота класного керівника з виховання культури харчування в учнів та дотримання ними санітарно-гігієнічних вимог;
  • харчування дітей в школах різних країн світу;
  • спілкування класних керівників із шкільною дієтичною сестрою.

Класи/ГПД

Кількість учнів,

які отримують гаряче харчування

1-4 безкоштовно

440

5-11

300

ГПД

120

Пільговики – усього 33 учні

Діти-сироти

2

Діти, позбавлені батьківського піклування

2

Діти з малозабезпечених сімей

11

Діти, чиї батьки є учасниками бойових дій або загинули в зоні проведення АТО

18

 

07.04.2016 року була проведена педагогічна рада ліцею, одним з питань якої було "Організація раціонального харчування учнів - запорука здоров'я" 


Результати анкетування учнів Кременчуцького ліцею №30. Які страви ви хотіли б споживати у шкільній їдальні?


З 28 березня по 1 квітня 2016 у Кременчуцькому ліцеї інформаційних технологій №30 імені Н.М. Шевченко проходить «Тиждень раціонального харчування та здоров’я»
У програмі:

  • ознайомлення із організацією харчування в закладі батьками;
  • проведення моніторингу охоплення харчування в закладі;
  • анкетування учнів та батьків з аналізом результатів;
  • позакласні тематичні заходи з даного питання.